Derrota del Sènior masculí B davant del Granollers C 26-30

Partit de la jornada 22 jugat al nostre Pavelló Salvador Gimeno contra l’equip del KH7 BM Granollers, equip situat a mitja taula però molt jove i amb gran projecció.

Els nostres Espartans estan exhaurint les seves possibilitats tot i que, com els homes de Leònides, es deixen la pell a la pista, lluitant cada pilota, cada atac, tancant de forma excel·lent els espais…..

Malgrat la seva voluntat, el nivell d’exigència aquesta Temporada és molt alt. Es demana que durant 60 minuts no es baixi la guàrdia, cal que les errades siguin mínimes i el grau d’encert s’acosti a la perfecció.

I amb aquest panorama, el partit ha estat de nou molt igualat i intens. Dos equips que lluiten, que corren, amb un nivell tècnic i tàctic molt similar. I petits detalls son els que han de dona els dos punts a qui aconsegueixi superar el rival obrint espais en atac i tancant perfectament la seva defensa.

La primera part, tot i que sembli un “déjà vu”, comença com altres partits, amb moltes precaucions i respecte. Però un parcial 0-3 per al Granollers obliga als nostres tècnics a sol·licitar el primer temps mort. Els nostres Espartans reaccionen i aconsegueixen donar la volta al marcador desprès d’un parcial de 7-2. Però l’exigència física és molt elevada i paga factura els darrers minuts de la primera part. De nou el rival capgira el marcador i ja no deixa l’avantatge fins el final del partit, tot i que al final de la primera part les espases continuen en alt, 14-16 per al Granollers.

La segona part continua de nou molt igualada tot i que els nostres nois es troben un xic col·lapsats en atac. Time out massa prematur a la segona part al minut 12 per donar instruccions en atac. Malauradament la reacció no arriba i amb un parcial de 0-4 el nostre atac “se seca” i es manté en 19 gols durant gairebé 10 minuts. Nou temps mort desprès de poc temps per redreçar el rumb, però sembla que ja es tard. El nostres Espartans lluiten fis a l’extenuació però el rival aguanta les escomeses. Amb 26-28 a manca de poc més de 2 minuts ens dona esperances de remuntada però el gol 29 del rival és com una punyalada. El temps s’exhaureix i no aconseguirem els dos punts.

El darrer gol en el darrer sospir del partit reflecteix un resultat final de 26-30.

Bon partit d’ambdós equips que han ofert un excel·lent espectacle.

Nosaltres, Què dir? Una jornada més als darrers llocs de la classificació i una jornada menys per reaccionar. Em quedo amb l’esperit i les ganes de guanyar que tenen aquests nois. Em quedo amb la lluita fins al darrer sospir. Em quedo amb la sensació d’equip.

Ara hem de continuar units tot i que pot semblar que van mal dades, treballant dia a dia, creient en nosaltres. L’esperança ha d’acompanyar-nos fins al final.