Victòria del Juvenil masc B a la pista del St Martí Adrianenc B 37 a 39

Partit de la jornada 20 jugat a les instal·lacions de La Verneda contra el Sant Martí Adrianenc, equip de mitja taula però molt grans i que juguen un handbol pràctic, intens, de qualitat.

El partit es presentava complicat. La pista de l’ASME és molt difícil. L’equip rival se sent poderós a casa seva i nosaltres, malauradament, portem una trajectòria massa erràtica.

El partit comença com gairebé tots, igualat i amb moltes precaucions. Els equips es tantegen, mesuren les forces i esperen l’oportunitat de donar el cop d’efecte per fer-se els amos del partit.

I desprès de 10 minuts els nostres nois comencen a funcionar en atac, trobant espais i fabricant-los quan el rival no afluixa i, en defensa, forta intensitat i excel·lents ajudes obliguen el rival a esforçar-se per cada pilota, per cada possessió.

I les diferencies en el marcador comencen a caure del costat del Sant Joan. De 2 gols, de 3 gols,….. fins a un màxim avantatge de 6 gols al final de la primera part. 14-20 per als nostres que demostra el gran treball realitzat.

Però la irregularitat del nostres nois ens fan pensar si serà suficient la renda, si aconseguirem aguantar les esperades escomeses del rival a la segona part, si aguantarem la pressió de la graderia i el nostre nivell d’exigència……

Comença la segona part i el rival redueix les diferències fins a dos gols en contra en tan sols 10 minuts. Planen foscos núvols. Però avui els nostres xicots han demostrat que son molt grans, que si volen, poden i que estan madurant.

Tots sabem que fàcil és apujar-se al cavall guanyador, aprofitar les ones. Però els nostres han lluitat contra les adversitats i la història. Altres partits han acabat en derrotes desprès de remuntades impensables i avui han capgirat aquesta història. Han aguantat les escomeses del rival, lluitant fins a l’extenuació en defensa, tancant espais, solidaritzant-se amb els companys per evitar posar fàcils les coses al rival i atacant sense defallir, aprofitant les lleus mancances del rival.

Al final, l’ASME ens assetja fins reduir a tan sols un gol la diferència però avui és el nostre dia. Traiem les darreres forces i continuem el camí encetat.

Avui no han defallit ni un moment. Avui s’han graduat. Avui han demostrat que son un gran equip.

Al final 37-39. Excel·lent victòria en una pista complicadíssima. Potser un dels millors partits de la Temporada.

Nois, avui hem gaudit amb la vostra victòria, amb el vostre joc, amb la vostra actitud.

Sou molt grans. Podeu fer grans coses en aquest esport. Heu de creure en vosaltres. Som-hi!!!!