Derrota dolorosa del Infantil masculí en el nostre viatge a Bordils.23-HSJD. 21.

Dolorosa, no pel resultat de 2 gols, sinó pel mal joc realitzat, un inici de partit amb pèrdues contínues en atac i una defensa amb molts forats.
La primera part, es va salvar per uns contraatacs efectius i va acabar amb un marcador a favor de 9-12. La segona part, va començar com la primera, amb una defensa molt fluixa i mals tirs, que fa que ens remunten el partit, als 10 minuts amb un parcial de 8 a 3. Això fa que el Bordils es posi per davant, s’intenta remuntar, amb una defensa més agressiva. Però tampoc avui als nostres nois els somriu la sort, i s’acaba amb la derrota de 23-21.

Cal seguir treballant dur i polir defectes, perquè després de les bones sensacions que s’han vist a la pretemporada, sabem que poden fer més del que s’ha vist a Bordils.

Ànim equip, segur que ho farem millor la setmana que be contra el Sant Cugat.