El Cadet Masculí C cau 24-19 a Barberà

Partit de la 9a Jornada contra el BM BARBERÀ a terres vallesanes.

Partit que es presumia igualat però esperàvem poder endur-nos els dos punts cap a Sant Joan. El Barberà era l’equip amb un balanç ofensiu més pobre del grup i esperàvem aconseguir un resultat positiu.

I així vàrem plantejar el partit. Calia anar a per totes, jugant les nostres cartes i lluitant cadascuna de les pilota.

Però el Barberà va sortir molt endollat. Desprès de 10 minuts estava 3 per sobre i no trobàvem el camí del gol. Precipitació i una intensitat que permetia poder trobar accions de contraatac i gols senzills als rivals que es varen assentar millor en el camp.

Estira i arronsa en el marcador però que permet el Barberà arribar al final de la primera part amb 4 gols d’avantatge. Quedaven 30 minuts de lluita i esperàvem una reacció dels nostres.

Malauradament no va ser així. El Barberà va mantenir els 3-5 gols de diferència fins el final.

Resultat que ens deixa a tots, jugadors i equip tècnic i afeccionats, una mica decebuts.

Cal treballar tots i cadascun dels partits per aconseguir continuar creixent.