La Salle Bonanova 24 – HSJD 28. Partidàs i victòria.

Els nois del cadet B han començat la sèrie de tres partits contra equips de la part alta de la classificació de la millor manera posible. Han tret dos punts molt valuosos al camp de La Salle Bonanova en un partit de ritme altíssim on la defensa ha estat molt encertada durant gairebé tot el partit. En el primer atac del partit, l’equip ha marcat en pocs segons i seguidament ha forçat un passiu en defensa, ilustratiu de la concentració amb què l’equip ha sortit a la pista. Durant tota la primera part han mogut la pilota amb velocitat en atac i han treballat molt en defensa forçant alguns passius més. Després del descans (14-15) Sant Joan ha sortit del vestidor per decidir el partit i s’ha posat ràpidament 4 gols per davant en el marcador aprofitant al màxim les nombroses robades de pilota. Però degut a les múltiples exclusions, l’atac s’ha estancat durant uns 15 minuts en què l’equip només ha marcat un gol. Això ha permès a La Salle apropar-se un altre cop en el marcador, 24-25 amb menys de cinc minuts pel final del partit. Un temps mort demanat per Javi Alcaide ha fet que els nois s’hagin ficat un altre cop dins del partit i amb dos contraatacs i una defensa molt intensa han pogut tancar el partit amb una victòria més que merescuda. Felicitats pel bon partit nois!