El cadet masculí C perd davant Igualada 23-31

Partit de la 13a Jornada jugat al nostre Pavelló Salvador Gimeno contra el HC IGUALADA, un dels equips punters de la categoria.

Partit difícil, com els darrers jugats pel nostre equip. L’Igualada tan sols ha perdut 3 punts aquesta Temporada. S’intuïa un partit similar al jugat la setmana passada a La Llagosta, amb molta diferència tècnica i tàctica entre els dos equips….. i els nostres s’han sortit!!!!

L’Igualada ha necessitat 15 minuts per anar-se’n en el marcador.

Bon joc per part dels nostres, en atac cercant les millors opcions, jugant primeres i segones línies, amb llançaments des de 6m i des de 9m…..i en defensa, intensa, posant moltes dificultats als llançadors i arropant molt bé el nostre porter, que ha estat sensacional. Tots ho han estat!!!!

I tot i així, L’Igualada aconsegueix una diferència important. 9-17 al final de la primera part ens deixaven massa tocats……el guió era molt semblant al d’altres setmanes, veiem un gran Sant Joan però la qualitat del rival ens impedeix acostar-nos en el marcador.

Però a partir del minut 10 de la segona part tot canvia. Els nostres nois inicien una remuntada impossible. Calia retallar 11 gols en tan sols 20 minuts……

I els ha faltat temps…..poc a poc, amb bon joc, posant neguitosos els rivals (fins i tot han patit una exclusió amb vermella directa) atacant i defensant amb criteri han aconseguit retallar 3 gols davant un grandíssim equip.

Al final de la segona part, l’Igualada s’emporta el partit de 23-31 però aquest darrer parcial és de 14-14…..un empat que sap a grandíssima victòria.

Cal felicitar els nois pel seu treball, per la implicació i l’esperit de superació.

Ha esta un plaer veure’ls lluitar fins el final.

Endavant!!!!! La setmana vinent anem a Berga. Cal continuar la ratxa de bon joc. SOM-HI!!!!!