Empat del Sènior masc B a Banyoles 23-23

Partit de la 13a Jornada de la Lliga regular, i darrer de la primera volta, jugat el passat dissabte contra l’HC BANYOLES a terres gironines.

Complicat partit contra un dels equips classificat a hores d’ara en tercer lloc del grup. I complicat per partida doble perquè jugàvem a Girona, amb tot el que representa jugar per aquelles contrades.

El partit va ser com s’esperava, molt intens, molt físic, amb molta pressió a les graderies, tant cap els jugadors com cap l’àrbitre ……

Però els nostres saben gestionar les dificultats i van començar el partit molt concentrats. Des del primer moment van agafar les regnes del marcador i, tot i acumular massa errades en llançaments pel que estem habituats, varen aconseguir acabar la primera part guanyant de tres, 11 a 14 en acabar els primers 30 minuts.

I comença la segona part. Partit travat i molt físic. El BANYOLES entra en el partit i els nostres, per primer cop aquesta Temporada, acumulen alts-i-baixos que fan que el rival s’acosti en el marcador. I a partir del minut 15 el partit es torna boig…..algunes exclusions per part dels dos equips, algunes pèrdues de pilota en atac, imprecisions que acosten el Banyoles en el marcador i, a menys de 30 segons per al final s’iguala el marcador a 23 gols….

……I ataca el Sant Joan. El Banyoles fa una falta tècnica al mig del camp i, jugada ràpida. Ataquem contra una defensa que no ens ho posa fàcil i……els nostres “s’inventen” un fly espectacular……

Tots esperàvem una jugada d’estratègia i, enlloc de provar un llançament des de 6m…..o des de més enllà dels 9m….. No, calia arriscar-se!!!!

Els nostres envien una pilota enverinada dins l’àrea, i el nostre extrem vola cap a la pilota, l’agafa i llença a porteria.

Tothom ens quedem bocabadats……la pilota entra, però fora de temps!!!!

L’àrbitre ha xiulat just abans que la pilota entri…..No puja al marcador i el partit acaba amb empat a 23.

Alegria extrema en els jugadors del Banyoles i decepció en els nostres. Se’ns ha anat el partit en menys d’un segon!!!!

En fred analitzem que l’àrbitre podria haver xiulat tot just després del llançament o potser hauríem d’haver trencat el partit abans……. la realitat és que el nostre equip ha aconseguit acabar invicte la primera volta, tan sols han cedit dos punts en pistes tan complicades con Sant Andreu i Banyoles i s’han guanyat el respecte i l’admiració de tothom, rivals i afeccionats.

Ara comença la segona volta. Ja no som equip revelació…..SOM UNA REALITAT!!!!

Endavant nois! El nostre objectiu és més a prop.