El Sènior Masculí A empata a 29 amb el BM. Branollers.

Un molt bon inici de partit per part dels locals dona avantatges de dos o tres gols durant els primers 15′ de la primera part. Però com era d’esperar la reacció del Granollers tenia d’arribar i un parcial de 0 a 5 deixava un 8 a 11 als 0′ de la primera part.

Temps mort dels locals,  i els santjoanencs tornen el parcial encaixat fa uns minuts per deixar el marcador en 13 a 11 a falta de 5′ per finalitzar la primera part. El resultat final al descans és favorable als homes d’en Ramon Cabañas per un ajustat 15 a 13.

A la represa, toenem a sortir molt forts i s’aconsegueix un altre parcial de 3 a 0, establint una distàcia de 5 gols, 18 a 13, cosa que obliga a demanar temps mort a la banqueta visitant als 5′.

A partir d’aquí molta igualtat fins arrivar al final del partit. Afalta de 30″ i amb un empat a 29 l’HSJD demana el seu últim temps mort, però que a la finalment no faria moure el marcador.

Un molt bon partit dels nostres, que continuen demostrant un gran nivell de joc.