Gran partit del cadet masculí B malgrat la derrota (Sant Fost 28 – HSJD 25)

Els nois del cadet masculí B s’han deixat la pell en un partit molt físic on l’oponent ha buscat constantment els límits del reglament. Durant la primera part hem vist un joc molt intens i ràpid amb intercanvis de gols dels dos equips. El Sant Fost, que juga sense drets esportius per tenir jugadors juvenils, ha intentat treure avantatge de la seva superioritat física però el nostre equip ha pogut parar en moltes ocasions els seus atacs. Hem arrivat a la mitja part amb un lleuger desavantatge en el marcador però encara no estava res decidit (15-13). La segona part del partit ha començat molt bé, lluitant per cada pilota l’equip ha empatat el partit i ha posat el Sant Fost contra les cordes. Però el joc excessivament dur de l’oponent i la permissivitat de l’àrbitre han perjudicat els nostres nois que han hagut d’assimilar una sèrie de tres exclusions consecutives quan estaven a punt de donar la volta al marcador. En la resta del partit han continuat lluitant de valent per tornar a empatar però ja no quedava temps suficient. El parcial de 3-1 en els últims cinc minuts del partit no ens ha donat la victòria però demostra que tenim un gran equip que no baixa els braços quan tot sembla perdut. Felicitats nois per aquesta actitud!