L’infantil B perd a Les Franqueses 15 a 12

Segon partit de la segona fase i segona derrota de l’infantil B. Però aquesta vegada ha estat diferent s’ha tornat a veure l’infantil que tant va agradar a la primera fase, aquell  equip amb una gran concentració.

El partit va ser molt intens, contundents defenses dels dos equips feien molt difícil el rebre gols.

La primera part va acabar amb victòria dels nostres 6 a 7, desprès d’anar perdent tota la part per un gol.

A la segona part més del mateix, malgrat el cansament les fortes defenses no deixaven fer gols amb facilitat. Al minut 5′ encara 6 a 7 , al 15′ 10 a 10. Els minuts finals, amb un jugador més en pista, teníem l’ ocasió d’empatar, però una mala coordinació i alguna jugada desafortunada va ser que marxessin de dos gols més.

L’actitud ha estat fantàstica. S’ha de continuar així !