GRAN PARTIT DE L’ INFANTIL B MALGRAT LA DERROTA DAVANT DE L ‘AE AULA 14 A 25

El partit  jugat el dissabte per la tarda, al Salvador Gimeno , ha estat contra un equip molt superior.

Els nostres van donar tot el que tenien, sobre tot en una primera part que va resultar esplèndida, al minut 15 guanyaven 9 a 5. L’equip més golejador de tota la competició no podia fer gols, la nostra defensa era impenetrable i si aconseguien passar els nostres porters feien la resta.

A la segona part l’esgotament va passar factura, ja que el contrari ens va passar al davant i no ens va deixar cap opció. Al minut 10 el marcador estava 11 a 17. Així fins a un  final de 14 a 25.

Una vegada més l’actitud ha estat molt bona. Llàstima la lesió del nostre extrem. Des d’aquí li donem molts ànims i li desitgem una ràpida recuperació.

Cal continuar treballant i no perdre mai aquest esperit de superació.