L’Infantil B perd contra el Fornells a la seva visita a Girona

Partit molt treballat el que van jugar els nois de Josep Rivas.

Vam viatjar mentalitzats del tipus de joc que havíem de fer després del 14 a 28 de l’anada.

La primera part vam estar molt bé posicionats en defensa i un atac molt bé organitzat va fer que arribéssim al final de la primera part amb un 8 a 8 que ho deixava tot en l’aire.

Malauradament, no teníem el dia en llançaments clars : 4 penals, 2 contraatacs i bastants llançaments des de sis metres,no van entrar.

A falta d’un minut per l’ acabament del partit, un llançament clar que ens donava l’empat, el vam fallar i al final vam perdre de dos.

La setmana vinent rebrem a les Franqueses. Si juguem així segur que canviarà la sort. Segur que ho aconseguim nois!