L’Infantil masc B cau a St. Vicenç 18-15

Ja ho dèiem tots, que la cosa no anava bé.

S’esperava un partit complicat però tots anhelàvem tornar a Sant Joan amb una victòria.

El Sant Vicenç va sortir a la pista molt fort i no va deixar que el nostre equip feixi el bon joc al que sap fer.

Les alternatives al marcador van ser la tònica del partit, reflectia el que podia passar. Un 2 a 2, 3 a 4, 6 a 7 i al final de la primera part un 8 a 7 que ho deixava tot en el aire.

Tot semblava que canviaria quan a la meitat de la segona part ens posaven per davant amb un 11 a 12. Malauradament no va ser així. Van perdre moltes pilotes, van fallar cara a porteria, fins i tot no entraven ni els  penals.

El xiulet final ens va deixar a tots una mica gelat amb un resultat final de 18 a 15 que no esperàvem.

Ara toca treballar pel proper partit a casa contra el Martorell-Negre.