Victòria ajustada del Juvenil masc A a Vendrell 19-20

El dissabte el Juvenil A va guanyar el partit, però aquesta victòria va tenir gust a derrota.

No semblava l’equip que jornada a jornada, des de l’inici de temporada,  desenvolupa el seu joc amb ganes i que deixa constància de la feina que hi ha darrera de la preparació de cada nova jornada. En cap moment vam veure els nostres nois dins el partit.

Res va tenir a veure el rival, ja que no va mostrar superioritat tècnica en cap moment, encara que es va arribar al descans de la primera part amb un marcador de 10 a 9.

No val a badar… Queda tanta lliga com feina a fer!!