L´INFANTIL MASCULÍ A guanya amb un gran partit a Voramar «B» per 27 a 12

El dissabte a la tarda sí que va anar bé el cafè, la copa, el puro…La base de tot era: BONS ENTRENAMENTS = BON PARTIT.
Durant la setmana, pel que s´ha observat, l´equip treballava seriosament, amb complicitat, amb força concentració…i això s´ha vist en el partit.
La primera part, cap dels dos equips volia deixar escapar l´altre. Bona defensa dels adrianencs, però el que estava clar, és que els nostres, sempre tenien una marxa més; parcial cada 5´ (4-1 / 7-5 / 9-6 / 11-9 / 13-10). Sí, la defensa i l´atac, en general, estaven funcionant millor que altres partits.
A la segona part van posar la directa: 6 pilotes robades, 2 passius, només 2 gols en contra i 14 a favor.
Nois, aquesta setmana continueu així per preparar-vos contra Igualada i La Roca en els pròxims enfrontaments. ENHORABONA nois i BRAVO pel treball!