Derrota a casa de l’Infantil B masc. 18 a 22 davant el H. Salou

Ja coneixíem al rival del partit d’anada i sabíem que guanyar al Salou no era fàcil. La primera part va ser una còpia de la que van jugar en el camp del Salou, fortes defenses, moltes indecisions, per part dels dos equips i pocs gols.

Prova d’això és que al minut 10 anàvem 4 a 4 i al 15′ seguíem igual. Acabant aquesta part amb un ajustat 7 a 8.

Malauradament, la segona part no va anar igual que quan van jugar allí. Aquesta vegada l’equip rival es va creure que podia guanyar i els nostres no. Van marxar de 4 només començar, al 5′, 9 gols a 13, al 15′, 12 gols a 17. No va haver reacció, van arribar amb un final de 18 a 22 gols.

És just destacar que els nois de Sant Joan van acceptar molt bé la derrota i van felicitar al rival.

Ara toca treballar, veure els errors per aprendre d’ells i preparar el viatge a Tarragona i el partit que jugarem contra el Cambrils.