Victòria del Cadet B en un partit molt intens (Sant Vicenç 26 – HSJD 36)

Aquest cap de setmana els nois del cadet B s’han hagut d’aplicar a fons per emportar-se’n els dos punts de la seva visita a Sant Vicenç. Des dels primers instants fins l’últim segon han jugat amb molta intensitat en un partit molt fisic. Durant els primers vint minuts el marcador ha estat molt igualat gràcies al bon joc dels dos equips. Malgrat un cert descontrol en defensa en els últims deu minuts de la primera part, els nois s’han anat al vestidor amb un avantatge de quatre gols. Sant Vicenç ha sortit molt endollat del vestidor i amb un parcial de 4-1 s’ha apropat perillosament en el marcador. Però els nostres nois han gestionat molt bé aquesta empenta de l’oponent i amb una defensa molt treballada i uns atacs molt ràpids han neutralitzat l’intent del Sant Vicenç. Han seguit marcant un ritme molt alt i poc a poc les forçes de l’oponent han minvat. A 15 minuts del final, una sèrie de quatre contraatacs en uns cinc minuts han trencat definitivament la resistència del Sant Vicenç. Lluny de baixar la velocitat han seguit marcant gols a un bon ritme per arribar a una diferència de deu gols.