Nova victòria del Infantil masculí A 24-28

I ja van 8 victòries seguides de l´Infantil Masculí A. Aquesta vegada, l´equip que va derrotar era el 2n classificat, la SAFA Gavà.
No va ser un partit molt vistós, però sí que espectacular en quant a lluita, coratge, ambició, amor propi i sobretot, que aquest equip és capaç de superar-se en situacions adverses: defensa aguerrida, resultat per sota o igualat i algunes decisions arbitrals indiferents.
Els continus empats a la primera part, 5 a 5/11 a 11/12 a 12, que al final es van decantar en 14 a 13 per l´equip local.
Però després del descans, fina al minut 23 no ens vam marxar amb un 23 a 25 i al final, el 24-28.
Enhorabona i gràcies a tots els jugadors, tècnics, delegats, familiars i amics, que el dissabte al matí, van posar el seu granet de sorra des de la grada o la pista.
La setmana que ve, derbi a casa contra Sant Feliu. Toca treballar, aprendre i prendre els entrenaments molt seriosos.