L’INFANTL MACULÍ B GUANYA A LA COOPERATIVA (24-12) en una altra exhibició defensiva

Aquesta setmana hem canviat de pavelló i d’horari al jugar a casa, per la tarda al Pavelló del Mig. Però això no ha afectat en res als nois d’en Josep Rivas.

Els dos equips van sortir a la pista sabent que són dos del millors equips de la categoria, això es va demostrar al marcador en el minut 10 amb un 6 a 4 . Una altra vegada, una forta defensa i la gran intervenció dels porters van fer que arribessin al descans amb un favorable 12 a 6.

A la segona part l’equip, més concentrat va deixar al Sant Boi «cao», sense idees esperant-los al darrera, i als contraatacs els van fulminar. Al minut 15 de la segona part el resultat ja era de 20 a 8 i finalitzant el partit amb un 24 a11.

També s’ha de destacar el «companyerisme» que està demostrant aquet grup entre ells i el màxim respecte pels rivals.