Victòria del Juvenil Masculí A a la seva visita a l’AEH Les Franqueses (29-31)

El partit del passat dissabte va ser molt ràpid. Continus intercanvis al marcador, a la primera part, on en cap moment es van superar els dos gols de diferència. Van marxar al descans amb un 15 – 13.

A la segona part, els nostres jugadors van desnivellar el marcador, aconseguint un 19 a 27 al minut 19, gràcies a una ferma defensa. Les Franqueses va intentar donar-li la volta, però no se’n va sortir, encara que va contrarestar força la diferència. Els últims 10 minuts, tots dos equips van perdre la serenor, i van patir de valent fins la xiulada final.

Encara que queda molta feina a fer, és patent el treball, la constància i les ganes que li posa aquest equip partit a partit.

Ara ja preparen la propera jornada, on ens visitarà el nostre veí: el CH Sant Llorenç.