SENIOR FEMENI DHP: HSJD 26 – 28 BFIT MUCHOTICKET PUCHI

Avui no ha pogut ser. Hem fet un gran esforç però les noies del Puchi han marcat el ritme des de bon començament, primera part molt ajustada fins els últims deu minuts que elles aconsegueixen distanciar-se una mica més. Arribem al descans amb un resultat de 10-13.

La segona part hem controlat millor el seu ritme i s’ha notat al marcador que ha anat més ajustat entre els dos equips, malgrat això no hem pogut superar al nostre rival. Final del partit 26-28.

Mai faig comentaris dels senyors arbitres i avui tampoc ho faré.

Seguim treballant noies, seguim al bon camí…!!!!!

Gràcies als que heu pogut acompanyar-nos, proper partit visitem a l’Oar Gracia, dissabte 31 a les 18:00h. us hi esperem.