Victòria del Cadet masc A 28-33 a casa del St. Martí Voramar

Bon partit del cadet masculí A a la difícil pista del Sant Martí Adrianenc on el nostre equip ha hagut de lluitar de valent per poder endur-se la victòria.  Amb un inici molt igualat, fins al minut 15 de la primera part i coincidint amb la millora de la intensitat en la defensa, no vam poder agafar distancia en el marcador. A final del primer període el resultat va ser de 13 a 20 a favor nostre. Cal dir que la diferencia de 7 gols no s’ajusta a la igualtat entre els dos equips.

A la segona part els jugadors del Sant Martí va pujar la seva intensitat recolzats en un ambient molt calent per part del públic que no va deixar de «animar» als seus, amb tot, en cap moment vam patir per la remuntada i amb un final intens vam assolir la victoria amb un resultat final de  28 a 33.
Un bon partit amb molt bon treball defensiu!!!!!!!!!!