Victòria del Sènior masc B 22-25 al camp del H. Bordils

Partit de la 11a Jornada de la Lliga regular jugat a terres gironines contra l’HC BORDILS.

Ja fa 3 setmanes comentaven la dificultat que suposaria acabar invictes abans de l’aturada nadalenca. Havíem de jugar contra el Manyanet, equip que ja es va demostrar que té millor qualitat que la que demostra la seva classificació, i contra dos dels equips gironins amb més nomenada, el Sarrià a casa i el Bordils fora.

I avui hem jugat el darrer partit d’aquest any 2015.

El Bordils a casa seva probablement és dels equips més complicats de la categoria. I ells ho saben!!! La seva afició empenta molt el seu equip i cal mantenir molt fred el cap si es vol aconseguir un bon resultat.

Amb aquestes premisses ha començat el partit, i aquells que tan sols han vist els primers 5 minuts podrien dir que el partit ha estat fàcil pel Sant Joan. Els nostres han sortit en tromba, 0-3 als 5’. Rapidesa i gran defensa han obert forat en el marcador. Però ha estat un miratge. El partit ha entrat en una espiral diabòlica, tan bon punt un equip aconseguia un parcial de 3-0 com el rival feia un 0-3. Jugat a ratxes. Així ha anat transcorrent la primera part, igualtat absoluta fins que el darrer minut el Bordils ha capgirat el marcador aconseguint un avantatge de 2 gols desprès de dos contraatacs conseqüència de dues pèrdues en atac dels nostres. 11-9 que ens ha deixat una mica….glaçats.

Desprès del descans, el partit s’ha reprès de forma similar al que hem vist a la primera part. Contínues alternatives en el marcador afavorit pel fet que ambdós equips han sortit a guanyar, jugant amb velocitat, intensitat, criteri, …..veritable espectable, handbol en estat pur!!!

Fins que a l’arribar el minut 15 el Sant Joan ha aconseguit avantatge en el marcador i ja no l’ha deixat. Un parcial de 2-5 en poc més de 10 minuts desprès d’un gran joc col·lectiu dels nostres, millorant la pressió defensiva, aconseguint contraatacs resolutius i movent amb molt bon criteri la pilota.

Quedava poc temps i, tot i que Bordils ha pressionat, no els ha estat possible arrabassar la victòria al Sant Joan. Al final, excel·lent resultat de 22-25 que ens referma en el lideratge del grup, Continuem sent l’únic equip invicte de la categoria.

Cal estar immensament contents amb el resultat d’avui però, sobretot, per la trajectòria d’aquest equip que sembla no tenir sostre.

Amb molta prudència però amb el convenciment que aquest equip ho dona tot, ens acomiadem fins l’any vinent com a líders, com a equip referència, com a equip a batre de la categoria i, sobretot, gaudint de l’espectacle de veure’ls jugar.

Per tant, merescut descans desprès d’haver fet els deures.

Molt bones festes, BON NADAL i, de ben segur, l’any vinent serà ENCARA MILLOR!!!!