Victòria del Cadet masc C davant OAR Gràcia 28-27

Partit de la 11a Jornada contra el OAR GRACIA SABADELL, jugat al Pavelló Francesc Calvet de la nostra localitat.

L’OAR és un equip que es troba a mitja taula i que preveiem que seria complicat. I així va ser!

De començament el partit va ser molt igualat. Desprès de cada gol del Sant Joan, l’OAR ens igualava. El màxim avantatge de 2 gols no semblava que pogués decidir el partit. I els nostres com sempre, lluitant en equip. Bones defenses que dificultaven les accions atacants del rival ajudaven a estar en el partit i al voltant del minut 15 tenim pilota per anar-nos de 3. Pèrdua en atac i l’OAR es posa a 1. No passa res, els nostres continuen treballant.

Però a partir d’aquí lleugers desajustaments defensius i una marxa més posada pel rival comença a canviar la tendència del partit, es ara l’OAR qui porta la iniciativa i que, poc a poc, va marxant en el marcador…..d’un, de dos, de tres i, a la mitja part, de quatre. Al descans, 12-16 per l’OAR.

No havíem jugat malament la primera, part però calia posar més. I sembla que l’entrenador els va indicar bé el camí. Els nois sortien a la segona part de forma similar al començament de la primera. Intercanvi de gols que no afavoria els nostres interessos. Però la dinàmica dels darrers 15 minuts va ser absolutament diferent del final de la primera. Gran defensa, amplificada per una molt bona eficàcia a la porteria i un atac posicional tranquil, amb bona selecció i buscant els espais ens va permetre acostar-nos al marcador. Poc a poc les diferencies s’anaven retallant, però el temps se’ns acabava. Podriem capgirar el marcador?

I els nois varen fer la resta!!! Quin gran final!!

Domini absolut del Sant Joan. Bona defensa, control del tempo en atac i jugant així hagués estat una pena perdre el partit.

I, de manera èpica, jugant probablement els millors minuts de la Temporada, varem aconseguir guanyar meritòriament el partit. Al final 28-27 que demostra la igualtat i que es un gran bàlsam per a l’autoestima dels nostres.

Nois, heu de creure en vosaltres. Sabeu jugar, sabeu patir i, ara queda demostrat, Sabeu guanyar!!!!

Ara uns dies de descans. Us els heu merescut.

Grans nois, gran equip tècnic, immensa grada. Gràcies a tots i …..MOLTS BONES FESTES!!!!!