Victòria del cadet masculí B davant del Cornellà (37-26)

El cadet masculí B s’ha retrobat amb la victòria en el partit aplaçat contra el Cornellà. La diferència final d’onze gols pot donar la impressió d’un partit plàcid, però no ha estat així. Els nois han hagut d’emplear-se a fons per assegurar els dos punts. Durant els primers 6 minuts del partit s’han deixat sorprendre pel joc ràpid i efectiu de l’oponent, que ha fet un parcial de sis gols a zero. Poc a poc l’equip s’ha anat refent d’aquest mal començament i ha pujat la intensitat en defensa. Al minut vint, els nostres jugadors han aconseguit empatar el partit (14-14) i a la mitja part s’han anat al vestidor amb un petit avantatge. Durant tota la segona part han controlat el partit molt millor i no han donat cap opció al Cornellà de remuntar el resultat. A més, ens han deixat gaudir d’algunes jugades d’atac que havien treballat durant els entrenaments aquesta setmana, aconseguint foradar la defensa del Cornellà en vàries ocasions.