Victòria del Cadet masculí C davant del Bm. Barberà 17-16

Partit de la 24a Jornada jugat al nostre pavelló Salvador Gimeno contra el Club Handbol Barberà.

El Barberà és un equip de la nostra Lliga, un equip similar al nostre, que lluita, que vol la victòria però que son conscients que les victòries arriben desprès d’un gran treball, desprès de molts sort, de molt lluita,……

Per tant, s’esperava un partir molt igualat, un partit molt competit, molt maco de veure entre dos equips que lluiten molt amb sort no sempre favorable.

El partit ha començat be pels nostres interessos, de seguida hem aconseguit una renda de 3 gols que ens ha donat una sensació de tranquil·litat en acabar la primera part guanyant 11-8.

El treball en defensa i atac es veia recompensat……veiem més a prop els dos punts.

Però la segona part ha estat encara més competida, encara mes intensa tot i que amb més errades i una eficàcia de cara a porta molt baixa, la qual cosa ha fet que el marcador fos massa curt aquests darrers 30 minuts.

EL Barberà ens ha empatat el partit al minut 20, donava la sensació que tot el treball fet en 50 minuts podia anar-se en orris en poc menys de 10 minuts. Minuts de desconcert que el rival ha aprofitat per obrir bretxa, per intentar arrabassar-nos la victòria, per profanar el nostre Temple…….

No ho podíem permetre i, els nois, de nou, s’han conjurat per reduir l’avantatge, per acostar-se en el marcador, per guanyar el partit.

Al final 17-16 molt ajustat que ens dona dos nous punts i que referma la confiança en el treball dels nois.

SOM-HI!!!! El cap de setmana vinent descansem…… però no podem defallir, cal continuar treballant per millorar, cal continuar treballant per donar-nos noves alegries, per vosaltres, per l’afició…….