Victòria del Sènior masculí C a Tarragona 22-34

A l’inici del partit, i fins al minut 13, el Tarragona va mantenir el marcador igualat 5-6, però, al minut 18, l’avantatge del Sant Joan ja era de 4 gols (6-10), i al final del primer temps havíem marxat del marcador, amb vuit gols de diferència (9-17), que gairabé sentenciaven el partit.

A la segona part, la tònica va ser la mateixa, tot i que ens vam quedar amb els jugadors de camp justos, sense canvis, per la lesió de Javi a la primera part. Tot i això es va mantenir , repetint nosaltres el resultat anotador de la primera part (altres 17 gols), i ampliant l’avantatge fins a un resultat final de 22-34.

Una fèrria defensa durant tot el partit i , el joc combinatiu amb el pivot com a punt de referència a l’atac, juntament amb la fiabilitat del Deivid (8 gols) en aquesta posició, varen ser les claus del resultat.