Bon partit del Cadet masculí A davant del FC Barcelona «B» 31-37

Molt bon partit del cadet masculí A que va perdre 31 a 37 amb el Barça B . Tot i la diferencia de 6 gols, durant bona part del partit i en especial a la primera part les diferencies al marcador van ser mínimes, i al final del primer temps el resultat era de 14 a 15 pels rivals. La tónica durant els primers 15 minuts de la segona part va ser la mateixa, però dos exclusions consecutives dels nostres va permetre al Barça obrir una escletxa de 4 o 5 gols que ja no vam poder remuntar.

Les sensacions que deixen els últims partits jugats a la lliga i al torneig de Garbí  son molt bones i ens fan pensar que,  tot i que els objectius del principi de la lliga de classificar-nos al grup A-1 dels 8 millors s’han assolit, amb aquest nivell de joc podríem haver fet alguna cosa més.