Derrota del Juvenil femení A a la pista del Bm. La Roca B 35 a 30

El partit al camp de la Roca ha començat bé per les nostres jugadores. Al minut 10 de la primera part, teníem el marcador favorable de 3 a 7 i hem aconseguit mantenir la distància fins al minut 20, amb un 7 a 11 a favor. Però els darrers deu minuts de la primera part només hem pogut marcar dos gols mentre que les nostres contrincants n’anotaven sis, fruit d’errades nostres en atac combinades amb una defensa i un atac agressius de les noies de La Roca, de manera que hem arribat a la mitja part amb un empat a 13.

Malauradament la segona part ha començat amb la mateixa tònica i la Roca ha aconseguit un màxim avantatge de vuit gols al minut 14 de la segona, 26 a 18. Hem pogut escurçar la diferència a cinc gols al minut 18, 28 a 23, una diferència que s’ha mantingut la resta de minuts fins a arribar al resultat final.
Seguim terceres a la classificació i sabem que les nostres noies s’esforçaran al màxim per aconseguir mantenir-nos-hi. Aquest cap de setmana, més i millor!