GRAN PARTIT DEL CADET FEMENÍ A CONTRA EL SANT PERE DE RIBES

HSJD 34 – SANT PERE DE RIBES 29

Durant tota la primera part les adversàries han anat per davant en el marcador, i han arribat a aconseguir un avantatge de 5 gols. Hem arribat a la mitja part amb un resultat de 11 a 14. Durant la segona part, les nostres jugadores han capgirat el resultat, empatant en el minut 40 i posant-se per davant en el minut 45 i ja fins a finalitzar el partit, guanyant per 5 gols. Cal destacar una eficàcia en el tir del 69,4% pel Sant Joan i del 65,9% pel Sant Per de Ribes.
Aquest partit ha estat una mostra de què no s’ha de donar res per perdut i que s’ha de lluitar fins a l’últim minut. Enhorabona noies pel gran partit que heu fet!!